Spottet af ONLY?

Er du blevet spottet af en af vores ONLY scouts? Så er det fordi, vi har set et potentiale i dig og er interesseret i at høre og se mere!

Hos ONLY MODELS holder vi altid øje nye piger og drenge med en god udstråling, der har tid, lyst og mod på at være én af ONLY og ONLY & SONS online modeller.

Synes du, det lyder spændende? Så læs videre her:

Hvad er ONLY Models?

ONLY Models er et in-house modelbureau, der er en del af ONLYs marketing afdeling. Vi er et professionelt team, bestående af 25 medarbejdere, der til dagligt lever af at caste modeller og arrangere fotoskydninger – inhouse og på forskellige locations i Danmark og resten af verden. Derudover laver vi også alt internationalt og nationalt marketing materiale for ONLY. Vores afdeling består primært af fotografer, grafikere og marketing koordinatorer.

ONLY MODELS ligger ved BESTSELLERs hovedkontor i Brande, hvor ONLY har hovedsæde.

Er man model hos ONLY MODELS arbejder man som udgangspunkt i hverdagene, i dagtimerne. Dvs. Fra 08.00-16.00, hvilket derfor betyder, at man skal have mulighed for at tage fri fra evt. arbejde eller skole i dette tidsrum, ca. 1-2 gange om måneden.

Miljøet hos ONLY MODELS og ONLY Marketing er uformelt og uhøjtideligt. Vi har en travl hverdag og netop derfor prioriterer vi en humoristisk tone og et afslappet miljø, hvor der er plads til at grine og have det sjovt samtidig med, vi arbejder. Foruden godt selskab, kan du uden beregning spise i vores kantine, sammen med dine nye kollegaer, hvor der hver dag står et fantastisk team af kokke klar med et stort udvalg af lækre kolde og varme retter, salater, pålægs- og ostebord samt diverse drikkevarer.

Vi vil gerne høre fra dig!

Hvad skal du gøre nu? Det er meget simpelt: vi skal bruge nogle naturlige billeder af dig i neutralt tøj og uden make-up. Du kan se nedenfor, hvilke forskellige vinkler, vi skal bruge. Det er helt ok, du tager billederne med din smartphone, bare de er skarpe og med et godt, naturligt lys. Når du har taget billederne sender du dem til vores scout og stylist, Lone Dahl på lone.dahl@bestseller.com. Vi svarer tilbage inden for én arbejdsuge.

Vil du gerne være model, men er du IKKE blevet spottet endnu?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, selvom du ikke er blevet spottet af én af vores scouts endnu. Alt du skal gøre er at uploade et billede af dig selv på din instagram profil og brug hashtagget #spottetbyonly – så vil én af vores scouts kigge på dine billeder og kontakte dig, hvis vi ser et potentiale.

Line Buttgereit

Line er 30 år, uddannet fotograf og er ONLYs online fotograf, der skyder billeder af alle vores online modeller

Lone Dahl

Lone er 36 år og uddannet frisør og stylist. Lone styler og gør alle online modeller lækre.

Kontakt info

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lone Dahl, Producer stylist og scout på tlf: +4582388386/27958386. Mail: lone.dahl@bestseller.com  eller Lene Dyhr, Marketing Manager og scout på lene.dyhr@bestseller.com på tlf: +4582382238.

Rettigheder

Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller en værge til at  deltage i forløbet. De billeder, der bliver taget af dig i forbindelse med din casting til ONLY Models, må anvendes privat, men ikke kommercielt eller hos andre modelbureauer. ONLY ejer rettighederne til alle billeder og kan derfor gøre dig økonomisk og juridisk ansvarlig, hvis ovenstående ikke overholdes. Bruger du nogle af vores billeder på private online kanaler skal ONLY altid krediteres. På Instagram skal hashtagget #onlyofficial altid bruges og vores bruger only_official skal tagges på alle billeder.